SERVEIS a Girona

Plats Cuinats

Cuina Artesana és una empresa de plats cuinats per emportar amb una àmplia experiència en el sector de l’hostaleria. L’establiment aposta per oferir als clients plats típics de la nostra terra amb els productes de la temporada. Fem el menú de dilluns a divendres que inclou un primer i un segon. Podeu escollir entre una gran varietat de plats.

Contacte

Cursos de cuina

  • Show cooking Fira del pa amb xocolata 2023: 19/11/23 a les 12:00 al Pavelló de Sant Gregori. Tríptic
  • Curs de cuina per impressionar als convidats
  • Curs de cuina vegetariana – Macrobiòtica
  • Curs de cuina oriental
  • Curs de cuina amb verdures
  • Curs de guarnicions per professionals del sector
  • Petit xef i tallers infantils

Podeu consultar més cursos i dates al telèfon 972 20 30 16

Escribir texto aquí

Celebracions

A Cuina Artesana organitzem àpats per a celebracions familiars, amb amics, amb companys de feina… Podreu escollir entre un ampli ventall de plats típics de la cuina mediterrània, alta cuina o plats exòtics. Tot per poder gaudir, en el vostre entorn preferit, de la bona cuina. També donem servei a convencions, congressos o reunions d’empresa.

Contacte

Asessoraments a restaurants

Cuina Artesana compte amb una llarga trajectòria dins el món de l’hostaleria i la restauració i ofereix als seus clients l’assessorament gastronòmic que necessiten. L’augment de la demanda de treball en aquest sector fa que cada vegada sigui més necessari la professionalització d’aquest tipus de feina. Per aquest motiu oferim a les empreses el nostre coneixement i experiència en la formació. Els nostres serveis inclouen la realització de cartes i menús, cursos per a personal, col·laboracions amb hotels i restaurants, entre d’altres.

Contacte